134 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore

134 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore – ACȚIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Sars-CoV-2, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și polițiști locali aflați în coordonarea operațională a Poliției Române, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic”, Direcției de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin continuă activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, în trafic, centre comerciale, piețe, târguri, terase, în zona lăcașelor de cult, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

La activități au participat 113 de polițiști, polițiști locali și angajați de la celelalte autorități.

Au fost verificate 34 de societăți comerciale şi 195 de mijloace de transport persoane, fiind legitimate peste 1887 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare 11.850 de lei, dintre care 118 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 16 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea, precizează IPJ Caras-Severin.

Citeste si:  Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța traficului rutier pe drumurile publice din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *