7 ani de când a fost descoperită odioasa crima care a „zguduit” întreaga lume

Astăzi, se împlinesc 7 ani de când a fost descoperită odioasa crima care a „zguduit” întreaga lume. Un bărbat și-a adus soția moartă din Portugalia, cu mașina pentru a îngropa-o acasă, în Caransebeș. A reușit să treacă granița cu cadavrul femeii pe care l-ar fi ascuns pe sub niște haine în mașină.Individul ar fi spus rudelor celor decedate, că femeia a murit din cauze naturale, iar ca să nu plătească mulți bani pe transportul funerar, o aduce chiar el. Dar nu toată lumea a crezut povestea. Un vecin,  om al legii, a avut suspiciuni. De îndată și-a anunțat colegii și așa s-a făcut descoperirea macabră.

Ulterior, polițiștii din Caransebeș au anunțat si autoritățile din Portugalia, iar cazul din Caransebeș, a făcut înconjurul lumii.

 

”În noaptea de 16/17.11.2014, numitul Ş.I. a exercitat acte de agresiune asupra victimei Ş.C.D. în locuinţa acestora din Portugalia, fiindu-i cauzat decesul. Din verificările efectuate de organele de poliţie s-a stabilit că sunt indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 C.p., de către soţul acesteia.

Cadavrul victimei în vârstă de 44 ani a fost găsit în data de 20.11.2014, în jurul orei 12,00, într-un autoturism aparţinând lui Ş.I., de către un jandarm ce a sesizat organele de poliţie.

Din raportul de autopsie medico-legală rezultă că decesul a survenit în urma lovirii victimei cu un corp înţepător-tăietor (cuţit) în zona posterioară toraco-abdominală, cu interesarea aortei şi plămânului.

În cauză urmează a se efectua anchetă faţă de suspectul Ş.I., soţul victimei, punerea în mişcare acţiunii penale, audierea acestuia ca inculpat şi luarea măsurii preventive a reţinerii” spuneau procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Citeste si:  Pieton lovit mortal de un autoturism

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *