A bătut un bătrân, i-a furat 106 lei și acum este în arest

A bătut un bătrân, i-a furat 106 lei și acum este arestat preventiv pentru tâlhărie calificată.

Ieri, 06 noiembrie 2020, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 33 de ani, din comuna Zăvoi, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În aceeași zi, procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș l-au prezentat pe bărbat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, fiind admisă propunerea și dispusă arestarea preventivă a acestuia.

Cel în cauză este bănuit că în noaptea de 05 spre 06 noiembrie, în jurul orei 02.00, ar fi pătruns prin spargerea unui geam, în locuința unui bărbat de 68 de ani, din localitatea Măgura, amenințându-l și lovindu-l cu un obiect contondent, cu scopul de a-i sustrage banii pe care îi avea asupra lui, reușind să îi sustragă suma de 106 lei din buzunarul pantalonilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Alina Boeru.

În urma agresiunii, persoana vătămată a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Bărbatul de 33 de ani a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului pentru 30 de zile.

Foto arhiva

Citeste si:  Drum acoperit cu borhot la Bucova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *