Accident în Caransebeș!Un șofer băut putea produce o tragedie(FOTO&VIDEO)

Accident în Caransebeș!Un șofer băut putea produce o tragedie, doar norocul a făcut ca nici un pieton să nu traverseze strada.

Update

Șoferul era cu poliția pe urmele sale-Urmărire ca în filme prin Caransebeș. Citește aici mai multe și vezi VIDEO CU MOMENTUL IMPACTULUI


 

Accidentul s-a întâmplat în această seara în una dintre cele mai intens circulate intersecții ale municipiului, intersecția semaforizată din zona liceului pedagogic. Din primele informații, șoferul a pătruns în intersecție de pe strada C.D. Loga (dinspre parcul Dragalina) spre strada Cetății, doar că fântâna arteziana i-a stat în cale și a lovit-o. Doar norocul a făcut ca nimeni să nu traverseze pe trecea de pietoni strada în acel moment.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că avea o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dacă fântâna arteziană a scăpat doar cu câteva zgârieturi, nu la fel se poate spune și despre mașina.  Din fericire în urma accidentului nu au existat victime.

Vă reamintim că legea pedepsește infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

În România, toleranța este de 0,00 în ceea ce privește consumul de alcool la volan.

 

Citeste si:  Polițiștii cărășeni susțin sănătatea și viața donând sânge! FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *