ACȚIUNI BLITZ PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ

ACȚIUNI BLITZ PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ-Ieri, între orele 15.00-18.00, polițiștii cărășeni au desfășurat o nouă acțiune pe DN 6, care a avut ca obiectiv combaterea încălcării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare, precum și a celorlalte încălcări ale normelor rutiere.La acțiunile desfășurate în sistem cascadă, concomitent cu cele derulate în județele învecinate, au fost angrenați 28 de polițiști rutieri și de la structurile de ordine publică, care au acționat cu 4 aparate radar, 3 de tip pistol laser Trucam și unul fix.

În cele 3 ore, polițiștii au constatat mai multe abateri la regimul rutier, în urma cărora au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 70.000 de lei.


127 de autovehicule au fost înregistrate de aparatele radar rulând cu viteze peste limita legală stabilită pe sectorul de drum tranzitat, cele mai mari viteze înregistrate fiind de 151, respectiv 169 km/h, pe un sector de drum cu limita de viteză maximă admisă de 70 km/h.

În aceste cazuri au fost aplicate amenzi cuprinse între 9 și 20 de puncte amendă (1.305 și 2.900 de lei), precum și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de lei.

În total au fost reținute 16 permise de conducere, 4 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 12 pentru depășiri efectuate neregulamentar.

În cursul zilei de ieri nu au fost înregistrate accidente rutiere pe DN 6, în Caraș-Severin, iar pentru menținerea acestui obiectiv polițiștii rutieri continuă să fie prezenți în trafic și să acționeze pe toate drumurile din județ.

Citeste si:  Accidentele rutiere au scăzut în primele 8 luni din acest an, la nivelul județului Caraș-Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *