Altă zi, alt accident, același drum. Accident pe DN 58B(FOTO&VIDEO)

Altă zi, alt accident, același drum. Se pare că drumul național ce leagă Reșița de Bocșa a devenit un drum al încercării pentru conducătorii auto. mai ales pentru șoferițe. De la începutul anului, pe respectivul tronson de drum, adică între Câlnic și Moniom, au avut loc mai multe accidente. Din fericire, fără decese sau victime accidentate grav.

Spre exemplu, ieri, o șoferiță ce vcenea de la Bocșa spre Reșița, în zona fostului abator, a zburat în Bârzava cu tot cu mașină. Azi, pe același tronson de drum, dar mai spre Câlnic, o altă șoferiță ce rula de la Reșița spre Bocșa, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei, a făcut o manevră greșită și a ajuns cu mașina cu roțile în sus în șanțul din marginea drumului. Din fericire, șoferița nu a fost rănită grav, iar mașina, a,fost luată cu macaraua și platforma de către firma de tractări și dusă la un service auto.

Mare atenție la acest tronson de drum aflat între poala pădurii și râul Bârzava : în afara curbelor, în timpul iernii, drumul este aproape tot timpul ud sau acoperit cu polei.

Citeste si:  Misiunile desfășurate de pompierii militari, în ultimele 24 ore-66 de incendii înregistrate la nivel național

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *