Amenzi în valoare de 27.000 de lei, aplicate de polițiștii caransebeșeni!

Amenzi în valoare de 27.000 de lei, aplicate de polițiștii caransebeșeni, pentru organizarea de evenimente private și participarea la acestea.

În cursul zilei de ieri, 23 ianuarie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș și Secției 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au sesizat din oficiu cu privire la două evenimente private organizate pe raza municipiului Caransebeș și comunei Armeniș, la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în total, un număr de 28 de persoane, acestea fiind sancționate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020.

Organizatorii celor două evenimente au fost sancționați contravențional cu amenzi de 11.000 de lei.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate pentru cele două evenimente este de 27.000 de lei.

În urma intervenției polițiștilor, evenimentele au fost întrerupte, iar participanții au părăsit locația, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise.

Recomandăm tuturor cetățenilor să evite aglomerațiile, să respecte distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

Citeste si:  Ultimele retușuri la buget:Liberalii au 'smuls' de la Florin Cîțu finanțarea pentru drumul expres Lugoj-Calafat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *