Au făcut accident,au fugit iar acum trebuie să se hotărească cine a condus(Foto)

Au făcut accident, au fugit iar acum trebuie să se hotărască cine a condus.

Update 1: Bărbatul ar fi condus autoturismul.

Astăzi, 14 noiembrie, la ora 15.20, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza localității Remetea-Pogănici s-a produs un accident rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat autoturismul implicat în accident, în curtea unui imobil din localitate.

De asemenea, din cercetările preliminare s-a stabilit că autoturismul ar fi fost condus la momentul producerii accidentului, de un bărbat de 57 de ani, din Remetea-Pogănici.

La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o concentrație de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificări s-a stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevare mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 57 de ani aflat la volan și a unui minor de 9 ani, pasager în autoturism, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului sau ștergerea ori modificarea urmelor acestuia”, declară reprezentanții IPJ Caraș-Severin

Accidentul s-a produs pe raza localității Remetea Pogănici, în jurul orei 15.30 un  apel pe 112 anunța un accident rutier, dar și că cei implicați în producerea lui ar vrea să se facă nevăzuți.

Citeste si:  Pușca și cureaua lată, ce vecini am fost odată(Video)

Pompierii și polițiștii ajunși la fața locului, au găsit mașina făcut praf și pulbere după ce ar fi spulberat un stâlp, dar persoanele implicate în accident au apucat să se facă nevăzute. Polițiștii au reușit să găsească presupusele persoane, un bărbat, o femei și un copil ce ar fi suferit mai multe  răni survenite din accident.

Mai multe surse au confirmat pentru gugulanul.ro că, bărbatul deținător de permis de conducere ar fi avut 0,60 mg alcool pur  în aerul pur expirat, femeia nu ar deține permis de conducere. Până ca cei doi să se hotărască care dintre ei a condus mașina, polițiștii au demarat o anchetă privind cauzele producerii accidentului, dar și cine a fost la volan în momentul producerii accidentului.

Toate informațiile sunt pe surse-Știre în curs de actualizare!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *