Bază sportivă modernă amenajată la Constantin Daicoviciu

Lucrările continuă în comuna cărășeană Constantin Daicoviciu, de această dată fiind vorba de amenajarea unei baze sportive care va prinde contur în localitatea Prisaca.

„Este vorba despre o bază sportivă modernă pentru echipa de fotbal a comunei Constantin Daicoviciu.
Mă bucur foarte mult că am obținut această finanțare europeană pentru că avem posibilitatea acum să promovăm în Liga a IV-a echipa de fotbal a comunei noastre, mai ales că în competițiile sportive anterioare au avut rezultate foarte bune.

De exemplu, echipa de fotbal Vulturii Prisaca a promovat în Liga a IV-a, dar datorită faptului că nu am avut un teren de fotbal omologat pentru Liga a IV-a, această echipă nu a putut să-și desfășoare activitatea sportivă în continuare”, a declarat primarul comunei, Daniel Boambeș.

Visul tinerilor fotbaliști prinde contur, iar odată cu finalizarea lucrărilor la această bază, competițiile sportive se vor putea desfășura pe un teren corespunzător.

„Această finanțare europeană se derulează destul de anevoios pentru că, pe de-o parte sunt normativele impuse de instituțiile de control, iar pe cealaltă parte sunt hotărârile Consiliului Local. Am întâmpinat o dificultate în ședința anterioară când au fost decizii răutăcioase în ceea ce privește aprobarea unei dispoziții pentru respectarea normativelor impuse de Inspectoratul de stat în construcții în ceea ce privește amenajarea tribunelor la această investiție.

În final am reușit să convingem reprezentanții CL ca această lucrare să-și urmeze cursul. Sper ca tinerii să aibă rezultate cât mai bune la toate meciurile din competițiile sportive”, a mai declarat primarul Daniel Boambeș.

Citeste si:  Accident grav în Caransebeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *