Chef urmat de crimă la Reșița.Video

Chef cu minori urmat de crimă la Reşita. Patru tineri – toţi minori, au bătut un bărbat de 29 de ani până l-au omorât, apoi i-au dat foc. Criminalii au fost prinşi şi şi-au recunoscut fapta. În această dimineață, în jurul orei 04.17, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un incendiu izbucnit la o casă, în spatele unor blocuri din cartierul Govândari. Mai exact, în zona Căminelor de pe Calea Țerovei.

Din primele verificări, echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reșița.

Sălașul prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu. După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane. Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița.

Video in curs de procesare

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. Pe surse am aflat că acolo, astă noapte, a fost un chef la care au participat victima şi alte patru persoane. Toți minori cu vârsta între 16 şi 17 ani. În jurul orei cinci, între cei patru și victimă, a izbucnit un scandal urmat de o bătaie generală. Unul dintre minori, l-a lovit pe bărbatul de 29 de ani până l-a omorât, după care, pentru a șterge urmele, a dat foc încăperii.

Citeste si:  Ministrul dezvoltării, Cseke Attila: comunitățile locale pot cere de astăzi finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”

Chef cu minori urmat de crimă la Reşita. Apoi, pentru a induce în eroare polițiștii, a luat din casă câteva haine și lucruri și le-a aruncat sub un pod undeva la vreo 500 m de locul crimei. Motivul crimei a fost legat de niște certuri mai vechi dintre cei patru criminali şi bărbatul de 29 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *