Crimă în Caraș-Severin! VIDEO

Crimă în Caraș-Severin! O tânără ar fi fost ucisă de iubitul ei.

Trupul tineri a fost găsit în câmp, pe marginea drumului național 6, la ieșire din Constantin Daicoviciu (Căvăran) spre Caransebeș. Presupusul criminal s-a predat azi-dimineață la poliția din Drobeta Turnu Severin, era însoțit de fratele său și avea în mână un cuțit cu care cel mai probabil a comis fapta.


Tragic este că victima în vârstă de 32 de ani, este mama unei fetițe de 4-5 anișori, provenită dintr-o altă relație. Acesta ar fi stat câteva luni în județul Mehedinți, la cel care avea să-i ajungă călău.



Polițiștii au făcut un perimetru și efectuează cercetări.

Momentan toate informațiile sunt pe surse.

Update:

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost informat despre faptul că la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care a sesizat că aseară, în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin, după comiterea faptei, acesta abandonând cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran.

Polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au deplasat imediat la fața locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată.



La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliției.

De asemenea, a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în vederea demarării cercetărilor, conform competenței”, a declarat pentru gugulanul.ro Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Caraș-Severin.



Update1: Detalii cutremurătoare de la crima care a zguduit întregul județ Caraș-Severin.

Trupul tinerii ucisă cu bestialitate de către fostul ei iubit, a fost abandonat pe marginea drumului care face legătura între Timișoara și Drobeta-Turnu Severin.

Citeste si:  Accidentele rutiere au scăzut în primele 8 luni din acest an, la nivelul județului Caraș-Severin

Cel care avea să îi ajungă Călău, ar fi cautat-o, iar a ieșit aseară pentru a se întâlni cu el. Cel mai probabil bărbatului nu s-a împăcat cu gândul despărțirii. După ce ar fi lovit-o de nenumărate ori, trupul tinerei a cedat după ce a înjunghiat-o de șapte ori.

Familia victimei spune că,  atacatorul era foarte gelos și nu se împăca cu gândul despărțirii, mai ales că fata nu voia să mai locuiască împreună. Acesta ar fi trimis mai multe mesaje, prin care dădea de înțeles ca el își va lua viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *