Dacă îți lași inima în mâinile lui Dumnezeu, o va pune în pieptul cui o merită

Oamenii trebuie să fie iubiți, iar lucrurile folosite. Nu invers! Și Dumnezeu știe cel mai bine asta. Lasă-ți inima în palmele Lui, iar El va avea grijă să o dea omului care va fi capabil să o umple cu bucurie. Nu cu lacrimi, nu cu minciuni, nu cu răni! Poate că nu mai crezi în iubire, dar există oameni capabili să iubească așa cum nici nu îți imaginezi.

Niciodată să nu crezi că toți oamenii sunt la fel, că toți sunt indiferenți și te duc cu vorba… Când Dumnezeu îți va face cunoștintă cu dragostea adevărată, vei reuși să înțelegi asta. Te vei opri și vei vrea să rămâi lângă acel om pentru totdeauna! Iar acel om va reuși să îți demonstreze că aripile nu ți-au fost tăiate și te va lăsa să zbori. Veți zbura împreună, mai exact… spre o lume unde iubirii nu îi sunt impuse limite.
Fiecare om este iubirea vieții cuiva. Mai devreme sau mai târziu, sufletul tău pereche îți va ieși în cale și te va face să nu regreți că ai pus suflet. Vei cunoaște și faptele, nu doar vorbele. Promisiunile vor prinde viața, nu vor mai fi lăsate să moară sub ochii tăi. Și atunci când toate acestea se vor întâmpla, să nu uiți de Dumnezeu. Ba dimpotrivă, să Îi rostești numele și să Îi mulțumești, ori de câte ori vei avea ocazia!
Citeste si:  SIGURANȚA RUTIERĂ - PRIORITATE A POLIȚIȘTILOR DIN CARAȘ-SEVERIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *