De ce nu comentăm când facem transmisii live pe facebook?!

De ce nu comentăm când facem transmisii live pe facebook?! Am fost întrebați despre această problemă de mai mulți cititori și urmăritori și acum, ne-am hotărât să elucidăm acest aspect. Răspunsul este cât se poate de simplu:

  1. Când ajungem la un eveniment, nici noi nu deținem prea multe informații și nu dorim să oferim informații eronate. Imediat ce ajungem, începem transmisiunea LIVE pe facebook, după care, la final, ne ocupăm de cules informațiile.
  2. Informațiile oferite în direct, sunt pentru dumneavoastră, cititorii și urmăritorii noștri. Din păcate, se mai află câte unii ce își spun ,,ziariști” dar nu-și mișcă dosul de pe scaun. Culeg și aleg – ca să nu spunem că fură – informații de pe unde apucă și de acasă, de la căldurică, se laudă cu ,,știrile” lor date în avans sau exclusivitate. Știri făcute cu informațiile oferite de noi în….transmisia live. Și astfel și-au făcut un articol. Nu au băgat combustibil în mașină, nu au înghețat de frig etc.

După fiecare eveniment ce a fost transmis LIVE pe pagina de facebook  gugulanul.ro – în câteva minute – urmează să apară articolul cu informațiile complete.

P.S. În titlu transmisiunii LIVE, scriem locația unde este evenimentul !
Ne dăm toată silința ca voi, cititorii noștri, să fiți cât mai rapid și precis informați.

Echipa gugulanul.ro vă mulțumește pentru tot!

Citeste si:  (VIDEO) Putin peste un minut pentru fiecare jaf. Hotii au inceput sa fure catalizatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *