Hurduzeu vrea continuitate la Consiliul Județean Caraș-Severin. Pentru „Ajutor Mocioalcă” apăsați tasta 1!

Secretarul general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă este indubitabil artizanul succesului memorabil din 2016, atunci când echipa PSD ajungea după dominația PDL de ani de zile să cucerească Palatul Administrativ din Caraș-Severin. Desigur, Mocioalcă, la acel moment lider incontestabil al social democraților cărășeni a reușit să bată PNL și la scrutinul județean, dar mai ales să facă „ploile” astfel încât în urma voturilor consilierilor județeni copilul său de suflet, Silviu Hurduzeu să acceadă spre funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Au devenit atunci de notorietate câteva personaje care au întors soarta jocului, amintindu-i aici pe Ionuț Popovici, ajuns vicepresedinte al CJ și Mihai Bona, trimis din nou la pădure de Tabugan pentru nesimțirea de a nu-i da votul la acel moment lui Marcel Vela, astăzi ministru de interne.


Una peste alta, momentul septembrie 2020 se apropie iar Silviu Hurduzeu, ca un bun român și dornic conducător de a face încă odată lucruri bune pentru „Căraș” ar vrea să-și continue misiunea. Asta deși Dunca se jură că nu contează câte ture de elicopter vor fi necesare ca să zboare zilnic de la Herculane în Clisură, el va face din județul lui Frunzăverde o zonă de turism care va combina pitorescul acestor locuri, de vom deveni o combinație de Aspen cu Acapulco! Bine, Dunca speră probabil să îmbătrânească în fotoliul de la giudeț, dacă la Timișoara și prin alte părți cu aer rarefiat nu i-a ieșit. Plus că mai are de ridicat și blocul lui Tăiețelu din centrul Reșiței, deci de lucru în zonă are de pe-acum. Dacă se lovește și cu alegerea lui la CJ, iaca waka care mai dă și lapte!

Citeste si:  Tâlhărit după ce a câștigat la jocurile de noroc și a apelat la fetițe


Noi însă credem că dacă actualul șef al administrației cărășene, Silviu Hurduzeu se trezește repede, se spală temeinic pe față și pornește pe teren, nu e totul pierdut. Și mai important decît exercițiul de imagine, pe care văd că-l produce și omologul lui, Călin Dobra, de la Timiș, e să pună mâna pe telefon și să ceară încă odată sprijinul strategului care l-a făcut ceea ce este astăzi: Ion Mocioalcă. Evident, Mocioalcă nu-l va refuza nici de această dată, chiar dacă secretarul trupei PRO știe că atunci când el are treabă pe la București cu ăia barosani, de hotărăsc ce și cum se face cu țara, ăsta micu, Silvică, se laudă în cercurile de la grădiniță cu campionul la fittnes Bâtea și cu paharnicul județului Darian că el e „pă meserie” și chiar are stofă de câștigător.


E bun, nu zic nu, dar cu adevărat câștigător s-a dovedit a fi doar cu Nelu Mocioalcă prin preajmă. Și de ce să stăruiești și să inventezi alte mijloace persuasive, apa caldă, coada la cireașă, cînd tu, El Prezidente, ai patentat deja formula de succes a celui care ți-a predat mersul pe jos în atâtea rânduri?

One thought on “Hurduzeu vrea continuitate la Consiliul Județean Caraș-Severin. Pentru „Ajutor Mocioalcă” apăsați tasta 1!

  1. Corect! Fără Mocioalcă, cu imaginea făcută praf a organizației din CS, Silviu are la greu de recuperat. Sa ii dea putere suprema lui Mocioalca pentru tot ce înseamnă campanie electorală, singuru care poate să-l mai scoată odată președinte. Hai noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *