Infectat cu covid a fugit din spital la birt

Infectat cu covid a fugit din spital la birt, inconștiență maximă din partea unui bărbat.

Ieri, 07 noiembrie, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au identificat la o unitate de alimentație publică din oraș, un bărbat de 32 de ani, din comuna Marga, care figura confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Împreună cu acesta, în localul respectiv, au fost identificate alte 4 persoane și barmanul de serviciu.

În cursul zilei de ieri, bărbatul în cauză părăsise unitatea medicală unde fusese internat, fără a avea acordul medicilor”, a precizat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la unitatea medicală unde fusese internat.

Cel mai probabil, atât barmanul cât și restul clienților, vor ajunge în autoizolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile. Oare cu câte persoane a avut bărbatul contact direct, câte persoane a pus în pericolul infectării cu noul coronavirus?

Primarul comunei Marga, intrigat de lipsa de comunicare a autorităților.

Primarul comunei Marga, Nicolae Beg, s-a arătat intrigat de faptul că, acest cetățean nu figurează în evidențele cu persoanele infectate cu covid din comuna Marga. Edilul  afirmă că nu este normal ca, reprezentanții instituțiilor statului să  cunoască numele și domiciliul celor infectați cu virusul SARS-COV2 și să nu anunțe cu celeritate conducătorii UAT-urilor, pentru a nu fi pusă în pericol întreaga comunitate unde acesta domicilează.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și au informat Direcția de Sănătate Publică Caraș- Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor.

Foto arhiva

Citeste si:  Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța traficului rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *