Locomotiva unui tren a fost cuprinsă de flăcări, pe raza localității Domașnea

Locomotiva unui tren a fost cuprinsă de flăcări, pe raza localității Domașnea

Detașamentul de Pompierii Caransebeș intervine de urgență cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, la un incendiu care a cuprins o locomotivă, pe raza loc. Domasnea la intrare sub pasarelă.
Nu se înregistrează victime.

„Trenul marfar are in compunere o locomotivă (împingător) și vagoane de cereale, circula pe ruta Dr. Turnu Severin – Timișoara.
Incendiul este localizat, nu există pericol de propagare al acestuia, locomotiva e distrusă de incendiu, următoarele 3 vagoane de lângă locomotivă sunt goale, fără marfă”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Ora: 12:25 – CIRCULAȚIA FEROVIARĂ PE MAGISTRALA 900 ESTE ÎNTRERUPTĂ, DIN CAUZA UNUI EVENIMENT FEROVIAR

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe magistrala de cale ferată 900, la kilometrul feroviar 435+100 de metri, în zona stației CF Luncavița (județul Caraș-Severin), la locomotiva marfarului 60516-1, care circulă pe relația Constanța – Timișoara Nord, a izbucnit un incendiu. Trenul este încărcat cu cereale. Nu s-au înregistrat victime. Circulația feroviară este întreruptă.

Citeste si:  Cod GALBEN de inundații pe râuri din Caraș-Severin și alte județe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *