Marcel Vela a votat la Caransebeș pentru „un primar destoinic”!

Marcel Vela a votat la Caransebeș pentru „un primar destoinic”!

Ministrul de Interne, Marcel Vela a venit astăzi în orașul natal să își exercite dreptul la vot. Cel care a condus destinele municipiului ca primar, a votat la o secție amenajată în incinta Casei de Cultură.

Vela a votat astăzi și în calitate de candidat, el aflându-se pe lista de consilieri atât pentru Primăria Caransebeș, cât și pe cea a Consiliului Județean Caraș-Severin.

Am votat cu multă speranță, am votat pentru un viitor mai bun în Caransebeș și în județul Caraș-Severin. Îmi doresc pentru Banatul de Munte și pentru Caransebeș ca începând de mâine să avem manageri pricepuți, edili care își iubesc orașul, respectiv iubesc județul.

Caransebeșul trebuie să renască, să fie din nou ceea ce a fost și din zilele următoare să poată avea un primar destoinic, un primar care schimbă în bine viața cetățenilor. În același timp la Consiliu Județean am votat un candidat priceput, care va arăta că se poate și în Caraș-Severin, pentru că acest județ binecuvântat de Dumnezeu merită să fie apreciat și respectat, iar cetățenii săi să aibă o viață mai bună.

Așadar, am votat pentru un Caransebeș care să renască și pentru un județ care să fie apreciat și respectat. Cred că aceste voturi au fost și cu sufletul și cu mintea, dar în mod esențial cu speranța mea de a fi mai bine pentru toată lumea”, a declarat Marcel Vela la ieșirea din secția de votare.

Citeste si:  Carambol pe E70 unde 4 autoturisme s-au ciocnit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *