Mărțișoare împodobite cu sfaturi preventive utile, pregătite pentru participantele la trafic

Mărțișoare împodobite cu sfaturi preventive utile, pregătite pentru participantele la trafic

„ARĂȚI MAI BINE CU CENTURA DE SIGURANȚĂ!”
„ATENȚIE LA DRUM!”
„AI GRIJĂ DE TINE! CINEVA DRAG TE AȘTEAPTĂ ACASĂ!”
„NU CONSUMAȚI ALCOOL LA VOLAN!”
„IA-L PE DUMNEZEU ÎN CĂLĂTORIA TA!”……Sunt doar câteva dintre mesajele preventive transmise de către elevele Colegiului Național „C.D. Loga” din Caransebeș, profilul pedagogic, participantelor la trafic care, mâine, cu ocazia Zilei Mărtișorului, îi vor întâlni în trafic, pe polițiștii cărășeni.

Mărțișoarele speciale au fost realizate ieri, cu multă grijă, de aproximativ 40 de eleve din clasele a X-a și a XII-a ale colegiului, cu ajutorul consilierului educațional și împreună cu polițiști de la Biroul Siguranță Școlară al Inspectoratului, materialele pentru realizarea mărțișoarelor fiind dăruite de către reprezentanții publicației online gugulanul.ro.

Atelierul practic a fost precedat de o activitate informativ-preventivă susținută de polițiști de la Biroul Siguranță Școlară și Serviciul Rutier, în cadrul căreia tinerele eleve au primit informații utile despre cum să circule în siguranță pe drumurile publice și să reducă riscul de implicare în evenimente rutiere, în calitate de pietoni, bicicliști, motocicliști sau viitori conducători auto.

Mâine, pe 1 Martie, cele aproape 300 de mărțișoare cu semnătura și amprenta elevelor de la Colegiul Național „C.D. Loga”, cărora le mulțumim pentru implicare în această activitate, vor fi oferite de polițiștii cărășeni doamnelor și domnișoarelor întâlnite în trafic.

Dorim să mulțumim Inspectoratului de Politie Județean Caraș-Severin, conducerii Colegiului Național „CD. Loga ” Caransebeș, doamnei profesor Murariu Cristina și, nu în ultimul rând, elevilor implicați.

Citeste si:  SIGURANȚA RUTIERĂ - PRIORITATE A POLIȚIȘTILOR DIN CARAȘ-SEVERIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *