Mașină ajunsă în șanț din cauza drumului alunecos la intersecția cu Crivaia

Mașină ajunsă în șanț din cauza drumului alunecos la intersecția cu Crivaia. Excursie de sâmbătă terminata într-un șanț la Crivaia. Asta au pățit mai mulți tineri din Reșița care au hotărât să-și petreacă sfârșitul de săptămână mai altfel. Tinerii au hotărât că este timpul pentru o gură de aer de munte, așa că, au urcat în autoturismul unuia dintre ei și au plecat la Crivaia.


La întoarcere, aproape de intersecția Valiug – Semenic, la o curbă ușoară, din cauza drumului alunecos, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit în decor și…..s-a răsturnat în șanțul din marginea drumului. Din fericire, niciunul dintre ocupanții autoturismului nu a pățit nimic. Ei au ieșit singuri din autoturism, iar o firmă de tractări, a ridicat autoturismul din șanț și l-a repus pe carosabil. Autoturismul a suferit avarii relativ minore.

Mai mulți turiști care au vizitat astăzi zona Semenic, spun că drumul dintre Cuptoare și până la Gărâna, ar trebui curățat mai bine și ar trebui folosit mai mult material antiderapant. Unul dintre șoferi, ne-a trimis la redacție mai multe fotografii cu calitatea drumului și sunt foarte revoltați că autoutilitara (sărărița) ce ar fi trebuit să împrăștie material antiderapant, nu își făcea datoria. Adică, nu împrăștia material antiderapant pe ….zăpada bătătorită de pe carosabil.

Citeste si:  ANUNT LICITATIE CONCESIUNE 135mp BĂILE HERCULANE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *