Mașină ”înghițită” de pământ la Delinești(VIDEO)

Mașină ”înghițită” de pământ la Delinești. Imagini incredibile pe drumul județean 587 la ieşirea din Delinești spre Ohaba. Un autoturism parcat pe marginea drumului, a ajuns în albia pârâului Pogăniș după ce malul a luat-o la vale, pe DJ 587 între Delinești și Ohaba. Având o poziție foarte înclinată, numai norocul a făcut ca mașina să nu se rostogolească în apă.

 

Malul pârâului a avut de suferit în vara anului trecut când apele învolburate aduse de pârâu, au surpat o parte din mâl. Acolo au fost ceva probleme în vară când au fost inundaţii în zona respectivă. Malul a fost săpat de ape, era să ia şi o casă la vale, între timp a fost consolidat de către Consiliul Județean. https://www.infocs.ro/potopul-de-dupa-inundatii-in-banatul-montan-video/

Surpare de teren cu tot cu mașină la Delinești. Dar acum, din cauza ploilor din ultimele zile, umplutura s-a înmuiat undeva la bază și ieri dimineaţă, a luat-o la vale cu tot cu maşină. Sătenii s-au mobilizat, au adus un tractor, cabluri şi au tras maşina de acolo. Pagubele au fost minime, iar oamenii au rezolvat problema fără implicarea poliţiei sau autorităţilor.

Sursa video:facebook

Citeste si:  Week-end cu șoferi băuți la volan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *