Minoră dispărută de la domiciliu

Minoră dispărută de la domiciliu

Minoră dispărută de la domiciliu. Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei tinere de 13 ani, plecată voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița, în data de 15 mai 2020.

Astăzi, 25 mai 2020, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către bunicul minorei SILAGHI LARISA BEATRICE, de 13 ani, despre faptul că în data de 15.05.2020, în jurul orei 09.00, a plecat voluntar de la domiciliu, contactând familia o singură dată în data de 20.05.2020, iar până în prezent nu s-a mai întors acasă.

Minoră dispărută de la domiciliu. Din cercetări a reieșit faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii martie a acestui an, fiind găsită la scurt timp.

La momentul plecării, SILAGHI LARISA BEATRICE era îmbrăcată în pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare neagră, o geacă roșie și adidași negri.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, păr șaten, ochi căprui, ten deschis, semn particular o inimă tatuată pe antebrațul stâng.

Minoră dispărută de la domiciliu. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Sursa: infocs.ro

Citeste si:  Prima zăpadă serioasă căzută peste Munții Banatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *