Misiune de salvare

Misiune de salvare cu elicopterul la Vama Marga.

 Update1: Bărbatul este transportat cu elicopterul la Timișoara.

Update: Victima a fost recuperată!

Un copac ar fi căzut peste un bărbat în pădurea din zona Bauțar. Elicopterul SMURD doar ce a aterizat pe un  teren de lângă DN68,  în localitatea Vama Marga.

  

Elicopterul a decolat spre pădure pentru a survola zona și cel mai probabil va recupera victima.

„Azi, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, un echipaj al Serviciului de Ambulanța Județean Caraș-Severin și un echipaj cu un elicopter SMURD, au intervenit de urgență pentru salvarea unui bărbat prins sub un copac, în zona localității Băuțar, Vama Marga, pe un teren accidentat și greu accesibil.
Victima, în state conștientă, datorită unei fracturi deschise suferite la nivelul unui membru inferior, necesita asistență medicală de urgență.
A urmat o complexă acțiune, contracronometru, de salvare a victimei, profesionalismul colegilor de la Dispeceratul ISU ,,SEMENIC,, făcând posibilă coordonarea și sincronizarea echipajelor din teren, în mod precis și exact, elicopterul SMURD preluând victima de la echipajele din teren si transportănd-o, în stare stabilă, la Spitalul de Urgență din Timișoara”, precizează ISU Caraș-Severin.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

 

Citeste si:  Acțiuni ale polițiștilor pentru siguranța traficului rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *