O femeie din Bacău a murit la câteva ore după ce a fost vaccinată

O femeie din Bacău a murit la câteva ore după ce a fost vaccinată împotriva COVID-19.  În data de 22.01.2021, în jurul orei 19.00, Direcția de Sănătate Publică Bacău a anunțat decesul unei persoane de sex feminin,în vârstă de 73 de ani,cunoscută cu multiple afecțiuni cronice.

”Din datele primite până la acest moment, persoana a fost vaccinată împotriva COVID-19 în cursul zilei, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău.În perioada de supraveghere post-vaccinală,persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate.După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze.

Aceasta a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU) a aceluiași spital,unde a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Informațiile primite până la acest moment sugerează o suprapunere de evenimente fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea, ceea ce încadrează cazul în categoria evenimentelor coincidente. Conform Organizației Mondiale a Sănătății,evenimentul coincident este definit ca „evenimentul produs după vaccinare,care nu este provocat de vaccin sau de administrarea acestuia”. La acest moment, cazul se află în observația DSP Bacău care va prezenta concluziile analizei”, precizează Grupul de Comunicare al CNCAV.

Citeste si:  Șoferul băut care a intrat în fântână.Cursă nebună cu poliția pe urmele sale.Video cu momentul impactului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *