Pentru Felix, băutura-i temelie! Șoferia? Fudulie!

Felix Borcean s-a apucat de paranghelie după ce moderatorul unei emisiuni de mare trafic (de influență?) din Banatul de Muntele lui Dunca, Costiclă Banciu i-a desenat pe capacul de la toaleta schema prin care își asigură un nou mandat de premar.

După ce a înțeles ca victoria nu poate să îi scape printre degete, s-a apucat să desfacă, în compania aceluiași moderator ce-a mai găsit prin debara, că de la nea Vela a topit tot ce a lăsat „ministeru” frumos împachetat și distilat. Gurile rele spun că Felix ar fi genul care bea și apa de la flori, matrafux, dezinfectant, Mona, Săniuța și de când au dat-o în pandemie, cei din primărie se plâng ca nu le mai ajungea stocul de spirt după ce ii vizita „etilul”. Zilnic. Păi spirtul nu e apă de gură și nici dezinfectantul nu-i Jack Daniels. Asta credeam că știi, Borcea de Caransebeș, dacă nu, îți face Simi Iancu un curs despre băieții din Tennesee, care beau organizat și își lasă caii putere la grajduri. Acum tu, care te autovictimizezi că, vai, ce-mi face Vela, că vai, ce dosare fără număr, fără număr, îmi pregătește, că văleu cum mă jumuleste de viu, că cine-i asta Andra care-mi vrea locul? Tu, acum vii să ne spui că te-au pandit în boscheți polițiștii? Pe bune? Mamă ce ne-ai speriat, era să dau în primire de atâta haz. Tu ți-ai ratat cariera măi băiețaș! Păi tu te dai mare om de stat la primărie, dar seara recunoști că ești sclavul lui Bachus…Eh na, ai băut o bere, 0,17 alcoolemie, ce draci am făcut, puteam mai mult. Bai cetățene, legea spune ca nu bei la volan! Nu că o bere, nimic, nu pui gura! Iar confunzi Caransebeșul cu Amsterdamu? De fumat ai tras un fumuleț? Că în alte țări e la liber. Băi băiatule, tu nu ești un bun exemplu pentru tinerii gugulani, nici pentru cei care au fost neinspirați în 2016 să te voteze și dacă mai ai un dram de responsabilitate, uită-te în ochii copilului tău și explică – i lui cum te-ai scos tu pe Facebook printr-o postare „mișto”.

Citeste si:  NEWS ALERT EXCLUSIV Focar de pestă porcină la Sacu?

I-ai făcut pe fraieri, înc-o tură. Ești genial, victimo. Dar s-ar putea să te facă fraierii pe 27, luna asta. Că s-or fi săturat și oamenii ăștia să tot fie luați de fraieri…

Acesta este un pamflet și se tratează cu o doza de umor la purtător.

Sursa foto: ExpressdeBanat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *