Performanța sportivă va fi de-acum posibilă în comuna Constantin Daicoviciu!

Performanța sportivă va fi de-acum posibilă în comuna Constantin Daicoviciu!

Un nou teren dedicat în mod special „sportului rege” fotbalul va fi realizat în curând în arealul comunei cărășene Constantin Daicoviciu, în imediata apropiere a localităților Zăgujeni și Prisaca. O promisiune pe care primarul Daniel Boambeș a făcut-o comunității și în mod special tinerilor, iubitori ai fotbalului din comună, noua bază sportivă va căpăta, iată, contur. Constructorul și-a deplasat utilajele în noul șantier, pentru că în prima etapă acestea vor nivela terenul, diferențele de nivel fiind chiar și de 80 de centimetri.

Finanțare pe fonduri europene pentru noua bază sportivă, proiect câștigat de primăria Constantin Daicoviciu!

Pe o suprafață de 105 metri lungime și 68 lățime, terenul se încadrează normelor FIFA iar aici primăria își dorește în viitor chiar și organizarea unor turnee de fotbal la nivel județean. Nu vor lipsi nici vestiarele pentru gazde, oaspeți și arbitri întâlnirilor,vestiare amenajate în spații moderne, în încăperi de 90 de metri pătrați dotate cu dușuri, uscătoare și toate cele de trebuință. „Tribuna noului stadion va avea o capacitate de 150 de persoane iar în funcție de prezența microbiștilor la stadion, aceasta o vom adapta în viitor după necesități”, afirmă edilul Boambeș.

Performanța sportivă va fi de-acum posibilă în comuna Constantin Daicoviciu!

„Este vorba de o investitie cu titlul „Amenajare Bază Sportivă”, o promisiune făcută tinerilor din cele două sate, Prisaca și Zăgujeni, pentru că ei au luptat foarte mult pentru a promova o echipă de fotbal. Iar echipa Vulturii Prisaca a promovat în Liga a IV-a dar pentru că nu am avut un teren de fotbal omologat pentru competiția din această ligă, mai mulți fotbaliști s-au transferat la alte formații sau au abandonat fotbalul. Acum vom avea o bază sportivă a noastră, la standardele cerute de FRF pentru competițiile din ligile județene.

Citeste si:  Două autoturisme au ars

Aștept tinerii să revină pe terenul de fotbal, cu aceeași ambiție și dăruire, așa cum au demonstrat că se poate și în trecut, cu speranța noastră că din comuna noastră se vor ridica fotbaliști de valoare pentru ligile superioare și de ce nu, chiar și pentru naționala mare de fotbal a României”, a ținut să transmită primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *