Polițișt cărășan- vicecampion la un concurs internațional de fitness și culturism

Polițișt cărășan- vicecampion la un concurs internațional de fitness și culturism

Colegul nostru, Ovidiu Covaciu, inspector de poliție la Poliția Orașului Oțelu Roșu, a participat la sfârșitul lunii trecute la Pro Nutrition Grand Prix, un concurs de talie europeană pentru fitness și culturism, unde a câștigat locul al doilea.

Competiția, aflată la ediția a XII-a, a avut loc la Dej și a adunat peste 200 de sportivi din diferite țări, fiind prima competiție de genul acesta la care Ovidiu a participat până acum, pasiunea lui de aproximativ 12 ani pentru acest sport materializându-se într-o frumoasă medalie de argint.

Colegul nostru a terminat Școala de Agenți de Poliție Câmpina în anul 2009, iar timp de 6 ani a fost luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului, în prezent fiind ofițer de poliție la Poliția Orașului Oțelu Roșu.

Despre acest rezultat, Ovidiu spune că nu ar fi reușit să îl obțină fără sprijinul antrenorului și prietenului său, al familiei și al colegilor, care l-au susținut și i-au fost alături.

Îl felicităm pentru rezultatul obținut și îi dorim mult succes în continuare și multă putere de muncă atât pe partea profesională, cât și pe partea sportivă.

IPJ Caraș-Severin

Citeste si:  Incendiu puternic la Oravița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *