Polițiștii caransebeșeni au spart două petreceri sâmbătă seara

Polițiștii caransebeșeni au spart două petreceri sâmbătă seara. Este vorba despre două majorate care au avut loc în municipiul Caransebeș. Cele două societăți comerciale care au organizat evenimentele private, au fost sancționate fiecare cu 3.000 lei.

De asemenea, administratorii firmelor au primit câte 2.000 de lei și pentru faptul că funcționau după orele 22.00, fapt ce contravine perioadei de pandemie. Mai mult, la următoarea abatere, le va fi suspendată activitatea.Nu au scăpat fără amenzi nici organizatorii, fiecare a primit câte o sancțiune

 

Recomandăm tuturor cetăţenilor  să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri.

*Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că, sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio încălcare a legii.

 

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Foto: Arhiva

Citeste si:  Dacă îți lași inima în mâinile lui Dumnezeu, o va pune în pieptul cui o merită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.