POLIȚIȘTII CĂRĂȘENI CONTINUĂ ACȚIUNILE PENTRU MENȚINEREA ORDINII ȘI SIGURANȚEI PUBLICE

POLIȚIȘTII CĂRĂȘENI CONTINUĂ ACȚIUNILE PENTRU MENȚINEREA ORDINII ȘI SIGURANȚEI PUBLICE-

Alte peste 200 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii cărășeni, în cadrul acțiunilor desfășurate în sistem integrat, în cursul zilei de ieri.

Ieri, 12 august, în intervalul orar 07.00 – 09.00 și 17.00 – 19.00, 83 de poliţişti rutieri, de ordine publică și poliție transporturi au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

„În cele 4 ore, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, verificarea legalității transportului public de persoane, eliminarea pirateriei în domeniul transportului rutier de persoane, prevenirea delictelor la regimul silvic și piscicol și prevenirea accidentelor rutiere produse în zona trecerilor la nivel cu calea ferată. 

În urma abaterilor constatate, în cele 4 ore, polițiștii au aplicat 225 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 76.000 de lei, dintre care 112 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reținute 11 permise de conducere, dintre acestea 5 pentru depășirea vitezei legale, fiind retrase 10 certificate de înmatriculare.

Totodată, a fost constatată o infracțiune rutieră, un bărbat de 32 de ani din Reșița fiind depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Căminelor, având o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice în momentul în care a fost condus de către polițiști la spital, pentru recoltarea acestor probe. A fost deschis un dosar de cercetare penală și se continuă cercetările”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Citeste si:  Cazuri Covid-19 la mia de locuitori în județul Caraș-Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *