Pompierii cărășeni, în sprijinul celor mehedințeni

Pompierii cărășeni, în sprijinul celor mehedințeni. Pompierii cărășeni au fost solicitați în județul Mehedinți, unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație uscată și litiera de pădure.

”Două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de pompieri din Caraș-Severin au plecat de urgență în județul Mehedinți, una de la Detașamentul de Pompieri Reșița și cealaltă din Caransebeș”, a declarat gugulanul.ro Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin.Incendiu de vegetație extrem de grav, pe centura ocolitoare a Severinului! Flăcările se extind la case. Pompierii intervin cu forțe extinse. S-a solicitat sprijjn de la ISU Dolj și Gorj, urmând a se suplementa intervenția cu patru autospeciale de la ISU Caraș Severin și Timiș, notează colegii de la ActualMeheniti.ro

„Echipaje operative de pompieri din cadrul subunităților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Drobeta” al județului Mehedinți acționează pentru stingerea a trei incendii izbucnite pe raza localităților: Halanga, Hinova și Izvoarele.

Pentru stingerea incendiului izbucnit la vegetație uscată pe raza localităților Hinova și Cârjei, acționează trei autospeciale cu apă și spumă și un ATV. Flăcările au cuprins circa 50 hectare de vegetație uscată, dar și litiera de pădure.Pentru stingerea incendiului, izbucnit pe raza localității Halanga au fost mobilizați 27 de pompieri cu trei autospeciale cu apă și spumă și un ATV. Pompierii lupta cu flăcările care risca sa se propage la gospodării.

Pentru gestionarea situațiilor de urgenta, au venit în sprijin și forte din cadrul Serviciilor Private pentru Situații de Urgență Bratner și AstraRails.

Forțele vor fi suplimentate cu efective din turele libere.
Totodată, s-a cerut sprijin și de la inspectoratele Dolj și Mehedinți”, precizează ISU Mehendiți.

Citeste si:  Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea accidentelor rutiere

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.