Reținuți de polițiști

Reținuți de polițiștii cărășeni după ce ar fi spart mai multe firme.  În această dimineață, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au documentat activitatea infracțională și au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 29 și 38 de ani, din Reșița și Oravița, bănuiți de săvârșirea mai multor furturi pe raza orașului Oravița și a localităților învecinate.

 

„Cei doi sunt bănuiți că în perioada mai-iulie 2021, ar fi comis șapte infracțiuni de furt calificat, sustrăgând diferite sume de bani și bunuri din societăți comerciale.

 

Ieri, 21 iulie, cei doi bărbați au fost depistați de polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane, pe raza comunei Mehadia, după ce ar fi forțat ușa de acces a unei societăți comerciale, fără a sustrage bunuri din  interior.

 

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, cu propunere legală.Pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, precizează IPJ Caraș-Severin.

Foto: Arhiva

Citeste si:  Accident grav în Caransebeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *