Se anunță ninsori în weekend!

Se anunță ninsori în weekend! Am început săptămâna cu temperaturi de primăvară, dar se pare că o vom încheia cu ninsori. Conform anunțului meteorologilor, în Banat, Crişana, Maramureş şi în vestul şi nord-vestul Transilvaniei va ninge până duminică.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitaţii moderate cantitativ, predominant ninsoare, pentru Banat, Crişana, Maramureş şi vestul şi nord-vestul Transilvaniei, valabilă de sâmbătă, de la ora 4:00, până duminică, la ora 12:00.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. În Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent.Cantitățile de apă vor fi în general de 10…15 l/mp și izolat de peste 20 l/mp.

Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind ninsoarea.

În restul teritoriului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în special în dimineața zilei de sâmbătă (08 ianuarie), cu precădere în dealurile sudice”, informează ANM.

Citeste si:  Bilanțul misiunilor din ultimele șapte zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *