Update.Șicanare în trafic cu foc de armă și tânăr încătușat în Caraș(FOTO&VIDEO)

„Ieri, 28 martie, în jurul orei 19.50, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu și Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș au oprit în trafic, pe DN 68, la intrare în localitatea Oțelu Roșu, un autoturism în interiorul căruia a fost găsită un armă neletală supusă autorizării, încărcată, cu 6 cartușe în încărcător.

În mașina respectivă au fost identificate 4 persoane, 2 bărbați și 2 femei, cu vârste cuprinse între 19 și 30 ani.

La controlul autovehiculului, polițiștii au găsit o armă neletală, supusă autorizării, calibrul 9 mm, încărcată, cu 6 cartușe în încărcător.

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 22 de ani din comuna Cărbunari, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză nu este autorizat pentru portul sau folosirea armelor letale sau neletale.

Atât arma, cât și muniția au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.
Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.


Știrea inițială:

Șicanare în trafic cu foc de armă și tânăr încătușat în Caraș-Severin. O șicanare în trafic, pe drumul ce leagă Anina de Reșița ar fi dus la un foc de armă.

Evenimentul a avut loc azi, din primele informații primite, un tânăr în vârsta de 21 ani ar fi tras cu pistolul un foc în aer, după ce ar fi fost șicanat de alt șofer. ”Pistolarul” și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, doar că la intrare în orașul Oțelu-Roșu dinspre Caransebeș a fost oprit de polițiști.

Citeste si:  A dat cu mașina în stâlp


În mașina condusă de tânărul ”pistolar”, se mai aflau două fete și un alt tânăr. Aceștia intenționau să ajungă în județul Hunedoara de unde este una dintre tinere. Sub bancheta din spate se afla pistolul.

Șoferul cu ”trancan” a recunoscut ce a făcut și a spus că  nu putea accidenta pe nimeni, pistolul proiectând doar gaz.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală și urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a întâmplat evenimentul.

 Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *