Șofer prins de radar cu o viteză demnă de Formula 1 pe DN6

Șofer prins de radar cu o viteză demnă de Formula 1 pe DN6. Inconștient că oricând poate provoca o tragedie, un șofer a apăsat prea tare pedala de accelerație și a fost surprins de aparatul radar.„Ieri, 06 iunie 2021, la ora 15.47, un conducător auto din județul Dolj a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce circula pe DN 6, în afara localității Bucoșnița, cu viteza de 170 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză  maximă admisă este de 70 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Nu a fost singurul șofer care a „lovit” radarul în acest weekend. Alți 12 șoferi au depășit cu mai mult de 50 km/h limita de viteză maximă admisă pe anumite tronsoane de drum. Aceștia au fost sancționați contravențional și li s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Citeste si:  Călăuză arestată preventiv, pentru transportul a nouă cetăţeni străini.VIDEO

Bine că mașina nu avea aripi, altfel își lua zborul!

One thought on “Șofer prins de radar cu o viteză demnă de Formula 1 pe DN6

  1. Ce ar fi de spus…. Proasta educatie
    Sudiști… Dar și noi avem scursurile noastre
    De regula, cei din DJ, OT, MH nu respecta nici o regula pe drumurile din CS și TM, dar în patria lor culmea! Le respecta…. Cat de cat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *