Tentativă de tâlhărie la Obreja, un cetățean a sărit în ajutorul victimei.

Tentativă de tâlhărie la Obreja, un cetățean a sărit în ajutorul victimei.

Update:  Alina Boeru – purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, ne informează:

Astăzi, 27 octombrie, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr de 21 de ani despre faptul că ar fi fost agresat fizic de câteva persoane, pe raza localității Obreja.

Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat prezumtivii autori, stabilind că în cursul acestei zile, persoana vătămată, angajată la o firmă de curierat, în timp ce conducea autoutilitara de serviciu, pe raza localității Obreja, ar fi fost oprită de către un bărbat, moment în care un altul i-ar fi deschis portiera de la mașină și ar fi lovit-o cu pumnul, cu scopul de a-i sustrage geanta cu bani, nereușind, însă, acest lucru.

Cei doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptei, sunt în acest moment în custodia polițiștilor și au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie și continuă cercetările.”

Un bărbat, recidivist spun sursele noastre, ar fi încercat să tâlhărească un curier. Întâmplarea a avut loc acum câteva ore, pe o uliță din comuna Obreja.

Presupusul atacator ar fi făcut semn curierului să oprească mașina, imediat după ce a oprit , curierul s-ar fi trezit sub o  ploaie de lovituri.

Spre norocul curierului, un cetățean a observat scena și a intervenit.
Presupusul atacator nu ar fi fost la prima fapta acesta ar făcut „facultatea” tot pentru tâlhărie.

Citeste si:  Accident. Tren vs. BMW (FOTO)

În momentul de față polițiștii din Caransebeș fac audieri privind presupusa fapta, cel mai probabil atacatorul va fi reținut pentru 24 ore.
Momentan toate informațiile obținute de gugulanul.ro , sunt pe surse.
Vom reveni cu mai multe amănunte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *