Valentin Armașu vrea transparență totală! „Comunitatea trebuie să știe cum se cheltuie banii publici”

Valentin Armașu , candidatul Partidului Ecologist Român pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, declară că a decis să facă pasul spre implicarea politică deoarece își dorește să schimb fața județului. „Nu vreau să vin cu vorbe goale, ci cu un angajament și hotărârea de a face ceea ce trebuie”, afirmă Valentin Armașu.

Printre propunerile candidatului PER se numără transparentizarea actului de decizie administrativă, Valentin Armașu fiind de părere ce este necesară publicarea pe site-ul Consiliului Județean Caraș-Severin a tuturor contractelor/facturilor de achiziții publice sau cele care angajează lucrări publice, indiferent de suma.

Corupția e fenomenul care macină societatea românească, obiceiul solicitării șpăgii în atribuirea unor astfel de contracte fiind cel mai întâlnit și grav fenomen. Comunitatea trebuie să știe cum se cheltuie banii publici, cine sunt contractanții pentru aceste servicii publice și cum se derulează aceste relații comerciale”, explică Valentin Armașu.

(PE)

Citeste si:  ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL COVID - 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *