Vicepreședintele Marius Isac, încărcat de „speranță“ după întâlnirea cu tinerii din centrele de plasament

Vicepreședintele Marius Isac, încărcat de „speranță“ după întâlnirea cu tinerii din centrele de plasament.

Centrul „Speranța” din Reșița a organizat pe data de 15 iunie în municipiul de pe Bârzava, turneul de minifotbal băieți, intitulată sugestiv Cupa ,,Speranța”. Ajunsă la ediția a XIV-a 2021, manifestarea sportivă s-a desfășurat sub îndemnul „Ai grijă de corpul tău! Este locul în care vei trăi toată viața!“.

Cupa Speranța la minifotbal este o competiție organizată de Direcția generală de asistență sociala și protecția copilului Caraș-Severin împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, Agenția Națională Antidrog și Direcția de Tineret și Sport Caraș-Severin. Împreună am premiat câștigătorii turneului de minifotbal Cupa Speranța a ediției a XIV-a, competiție rezervată copiilor și adolescenților din Centrele de Plasament din Caraș-Severin.În deschiderea competiției sportive, a avut loc un meci demonstrativ între echipa compusă din angajați ai Poliției Municipiului Reșița și cei ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

Meciul a fost unul amical, polițiștii reușind, însă, să-și ia revanșa pentru partida pierdută în urmă cu doi ani.

O atenție sporită pentru evenimentul dedicat copiilor aflați în centrul de plasament al DGASPC-ului l-a acordat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac, cel care a declarat la finalul competiției:

Adresăm mulțumiri și felicitări organizatorilor și echipelor participante și ne bucurăm că am luat parte la acest eveniment sportiv, devenit deja tradiție la nivel județean.

Acești tinerii se întâlnesc ca în fiecare an pentru a socializa, comunica, și a transmite mai departe motto-ul acestei competiții: ‘Ai grijă de corpul tău! Este locul în care vei trăi toată viața!’

A fost un eveniment minunat, pentru niște copii minunați, care au nevoie de sprijinul nostru pe toată perioada în care ei se află în grija Direcției. Este primul eveniment sportiv,  care se organizează pentru ei după această perioadă de un an si jumătate de pandemie, perioadă în care au fost vitregiți de a socializa și de a avea genul acesta de competiții sportive. Mulțumesc încă odată tuturor partenerilor și președintelui Romeo Dunca pentru implicare și îi asiguram pe copii că aceasta competiție  e doar prima din multele care vor urma“.

Citeste si:  Masca devine obligatorie de astăzi în Reșița și Caransebeș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *