Viceprimarul din Caransebeș în acțiune cot la cot cu angajații primăriei!

Marius Isac, viceprimarul municipiului Caransebeș, a acționat cot la cot cu angajații primăriei după ce o creangă imensă a unui platan a căzut în Parcul Dragalina.


„Ca urmare a incidentului neplăcut din Parcul Dragalina, unde o creangă dintr-un platan s-a rupt datorită stării de degradare accentuată a miezului, ne-am mobilizat impreună cu angajații de la Sera Primăriei și Serviciul Public al Primariei pentru a degaja zona și a tăia creanga transportând resturile lemnoase la sera primăriei. Le mulțumesc pe această cale celor implicați pentru promptitudine și mobilizare în timp așa scurt! Mulțumesc gugulanul.ro și cetățenilor care m-au sunat să îmi sesizeze incidentul”, a declarat Marius Isac, viceprimarul municipiului Caransebeș.

Menționăm că azi după-masă o creangă s-a prăbușit pe aleea din parcul Dragalina. Din fericire, niciun trecător nu se afla în zonă.
La câteva minute după ce echipa gugulanul.ro a transmis în direct pe pagina de Facebook situația, viceprimarul alături de angajații SPIR au venit la fața locului și s-au pus pe treabă.


Viceprimarul a muncit cot la cot cu angajații, a ajutat la strângerea butucilor rămași în urma tăierii, a crengilor și chiar a dat cu matură pentru a curăța zona.

Citeste si:  Începe administrarea dozei de rapel ( doza 3) în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *