(Video)Și-a amenințat mama cu un topor.Jandarmii au intervenit de urgență

Și-a amenințat mama cu un topor.Jandarmii au intervenit de urgență. „Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară ” În urma apelului primit prin S.N.A.U. 112, grupa de intervenție s-a deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc din municipiul Reșița unde, în urmă verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 38 de ani și-a amenințat membrii familiei.

Acesta a reușit să plece de la fața locului, fiind identificat la scurt timp într-un spațiu comercial din apropierea locuinței. La controlul corporal efectuat asupra persoanei în cauză, a fost găsit un cuțit și un spray iritant lacrimogen.

Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de „amenințare cu acte de violență”. Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor.

Și-a amenințat mama cu un topor.Jandarmii au intervenit de urgență. Bărbatul a fost condus la Spitalul Stationar II, secția Psihiatrie pentru anumite investigații medicale.

Citeste si:  La volan în prag de comă alcoolică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *