Zâmbete, emoție, culoare și mult soare, atât afară, cât și în sufletele noastreZâmbete, emoție, culoare și mult soare, atât afară, cât și în sufletele noastre. La mulți ani, copii minunați! Vă mulțumim că ne-ați primit ca în mijlocul vostru, ca de fiecare dată, cu sufletele și brațele deschise.

Ne bucurăm că ați fost la fel de curioși și entuziaști să ne revedeți, să admirați miniexpozițiile cu tehnica și dotarea instituțiilor noastre și să vă bucurați de toate surprizele pe care ne-am străduit să vi le pregătim împreună cu prietenii noștri.

Sute de copii au petrecut astăzi alături de noi, Ziua Internațională a Copilului, la evenimentele dedicate lor, organizate în parcarea centrelor comerciale din Lunca Pomostului din Reșița, în Parcul Teiuș din Caransebeș, dar și în centrul Stațiunii Băile Herculane.

Alături de polițiști, jandarmi și pompieri militari, la Reșița au fost specialiștii Antidrog, tinerii voluntari de la Centrul Moniom și ATOR Banatul de Munte, Asociațiile Cuib de Vise, Nevo Parudimos, GLT Arcus Reșița și Reșița Locomotives, care au pregătit o mulțime de jocuri, pictură pe față și multe alte surprize pentru cei mici.

Actorii Teatrului DA au făcut ca personajele Disney mult iubite de copii să prindă viață, să fie astăzi printre ei și să-i încânte, lăsându-le amintiri frumoase.

Sirene, autospeciale, trasee, jocuri, concursuri, desene, pictură și baloane colorate, totul îndulcit cu înghețată și bomboane au făcut ca Ziua Copilului să fie plină de culoare, veselie și entuziasm în Caraș-Severin.

La mulți ani, dragi copii! Astăzi și în fiecare zi suntem în preajma voastră să ne asigurăm că sunteți bine și creșteți frumos.

Citeste si:  Accidentele rutiere au scăzut în primele 8 luni din acest an, la nivelul județului Caraș-Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *