44 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin

44 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, 8 sunt pentru ofițer, alte 33 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 30 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural și 3 posturi de personal contractual.

Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate pe pagina de internet a inspectoratului, secțiunea https://cs.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022, și se va încheia, pentru polițiști, în ziua de 12 iulie 2022, (în ultima zi, doar până la orele 16:00).

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucrătoare, termenul limită fiind ora 16:00 din ziua de 12 iulie 2022.
Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere.Procedura de concurs cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Data examenului scris este 03 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile de polițist scoase la concurs la nivel național, diferită pentru personal contractual.

Vă rugăm să citiți cu atenție toate detaliile specificate în anunțurile publicate pe site!

Citeste si:  A RĂMAS PIETON ȘI ESTE CERCETAT PENAL DUPĂ CE A VENIT LA POLIȚIE SĂ SESIZEZE O TAMPONARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.