A amenințat că se sinucide folosind o butelie!

 

Un bărbat din Caransebeș a amenințat în această dimineață că se sinucide folosindu-se de o butelie. Polițiștii cărășeni au ajuns în această dimineață pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu și au intervenit pentru a-l împiedica pe caransebeșean să își ducă planul la îndeplinire.

 

Foto: opiniedecarei.com

Din informațiile martorilor, bărbatul ar avea probleme psihice fiind preluat de un echipaj și transportat la spital cu răni ușoare, după ce s-ar fi tăiat singur pe mâini.

După efectuarea investigațiilor preliminare, bărbatul va fi redirecționat către secția de psihiatrie.

„ Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență azi, în jurul orei 09.33, la o tentativă de suicid in mun. Caransebeș, str. Ardealului, cu 3 echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de stingere, 1 ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, la fața locului sosind și un echipaj poliție.

Persoana, un bărbat în varstă de aproximativ 52 ani, cunoscută ca având probleme psihice, a spart geamul de la o fereastră și cu un ciob amenința că-și taie venele, că se aruncă pe geam și că va da foc și unei butelii cu gaz, aflată in interiorul apartamentului lângă ușa de la intrare.
S-a evaluat rapid situația, încercările de a vorbi cu persoana și a o determina să renunțe la acțiunile sale eșuând, echipajele de pompieri fiind pregătite să intervină atât prin exteriorul cât și prin interiorul blocului, iar când aceasta a fost gata să se arunce pe geam, pompierii au spart ușa și unul dintre acestia l-a prins în ultimul moment.
A fost imobilizat imediat, acesta fiind in stare psihomotorie agitată și prezentând plăgi tăiate la nivelul gâtului și membrelor superioare acordându-i-se primele îngrijiri medicale și transportat ulterior de către echipajul SMURD la spital, în stare stabilă.
Plutonierul adjutant Ferugean Ionut, cel care a tras bărbatul de la moarte în ultimul moment, alături de întreaga echipă a salvatorilor cărășeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș care a intervenit pentru salvarea bărbatului”, declară ISU Caraș-Severin.

 

Citeste si:  Accident!O bătrână Dacie a fost „împachetată”(FOTO&VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *