Asigurări,Roviniete și plata facturilor în Kaufland Caransebeș!

Asigurări,Roviniete și plata facturilor în Kaufland Caransebeș!

Continuand planul de expansiune în teritoriu, CAMPION Broker de Asigurare, companie aflata pe locul 7 in topul companiilor de brokeraj  din Romania, a deschis in data de 15.03.2021 un punct de lucru in cadrul Kaufland Caransebes.

In acest mod Campion Broker ajunge mai aproape de clienții si partenerii sai, fiind receptiv la nevoile lor prin prezentarea de  soluții personalizate și adaptate solicitărilor pe linie de asigurari si servicii conexe.

Campion Broker susține toate demersurile colaboratorilor privind dezvoltarea business-ului în plan teritorial, oferind acestora posibilitatea de a reprezenta valorile promovate de companie: transparenta, familie, profesionalism, performanta, inovatie.

Campion Broker mentine  nivelul de standard și performanță pe care le-a stabilit și atins până în prezent, sustinand atat creșterea business-ului cat si la dezvoltarea echipei, avand în permanență preocupare si implicare pentru de pregătirea profesională și dezvoltarea personală a reprezentanților sai la nivel național.

Citeste si:  ALERTĂ în vestul țării! Un tânăr CONDAMNAT la închisoare este căutat de autorități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *