Accident! Impact între un microbuz școlar și un moped

Accident! Impact între un microbuz școlar și un moped. Accident de circulație luni dimineața în localitatea Carașova din Caraș-Severin, unde un microbuz școlar a lovit un scuter. Din primele informații, la momentul impactului, în microbuz nu se afla niciun elev. În urma impactului, conducătorul mopedului a fost rănit, acesta urmând să fie transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. 

La locul accidentului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Conducătorul scuterului a suferit numeroase escoriații și o plagă la nivelul capului. Acesta este în stare conștientă, i se acordă primele îngrijiri  medicale de echipajele medicale și va fi transportat cu ambulanța SAJ la UPU Reșița.În microbuzul școlar nu erau elevi, doar șoferul.

La fața locului se află și un echipaj al Inspectoratului de Poliție al județului Caraș-Severin care efectuează cercetări asupra cauzelor accidentului”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

 

Conform reprezentanților IPJ, impactul a avut loc după ce microbuzul, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, a ieșit de pe o stradă laterală, fără să acorde prioritate. Atât conducătorul microbuzului, cât și cel al scuterului au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

 

Citeste si:  Descoperire macabra. Cadavrul unui barbat gasit pe raul Bega

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *