Accident mortal pe DN6. FOTO

Accident mortal pe DN6 în apropiere de Slatina Timiș. Șoferul unui autoturism a decedat, acesta s-ar fi aplecat după o țigare și a intrat în coliziune cu un autotren.„În această dimineață, pe DN 6, în localitatea Sadova Veche s-a produs un accident rutier, un autoturism condus din direcția Orșova către Caransebeș, de un bărbat de 55 de ani din Verendin, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula pe sensul opus de mers.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a pasagerului în vârstă de 16 ani, care a fost transportat la spital.

Conducătorul autotrenului, un cetățean turc de 47 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvant al IPJ CS.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Stimați conducători auto, rămâneți în permanență concentrați asupra condusului în siguranță! Nu lăsați alți factori să vă distragă atenția!

Atunci când sunteți la volan, mențineți în permanență câmpul vizual asupra drumului, fiți atenți la condus și nu ridicați mâinile de pe volan.

Dacă doriți să mâncați, să fumați sau să folosiți telefonul mobil, faceți aceste activități înainte de a vă urca la volan sau când opriți autoturismul în siguranță.

Codul Rutier prevede sancțiuni cuprinse între 4-5 puncte amendă pentru conducătorii auto care au în timpul condusului, au preocupări de natură a le distrage în mod periculos atenția.

Reduceți orice risc, conduceți în siguranță!

 

 

 

 

Citeste si:  Jale și durere în comuna cărășeană Cornereva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *