Accident mortal!

Accident mortal! Tragicul eveniment a avut loc în această seară, în apropriere de ieșirea din Reșița spre Caransebeș.Din primele informații, un pieton a decedat după ce a fost lovit de un autoturism. Imediat după impact, șoferul autoturismului ar fi virat stânga, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism.Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Update: „În această seară, la ora 18.10, la ieșire din Reșița spre Caransebeș, pe DN 58, km 35+900 m, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor 3, în următoarele împrejurări:

Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocșa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Reșița, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reșița, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reșița.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului și rănirea altor 3 persoane, conducătorul auto de 51 de ani și 2 pasageri din același autoturism, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Caraș-Severin.

 

Citeste si:  Tamponare urmată de agresiune. Un șofer a ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.