Alo, 112? La Caransebeș a scăpat un nudist de la Techirghiol!

Căldură mare, mon cher au scăpat gradele din termometre iar oamenii nu-și mai găsesc nici somnul odihnitor noaptea. E cald de babele au renunțat noaptea la lenjeria de război țesută, fapt de neconceput în ultimele 7 decenii.

Îmbrăcămintea adoptată în perioada estivală e una lejeră. Băi moșule, dar îți acoperi una alta, ce-ai pe dinainte și napoi.Cu un maiou, cu un T-shirt, niște nădragi scurți, fie ei chiar și pe bucă de-ți fac băieții LGTB cu ochiul, te îmbraci când ieși la o cafea sau la o cumpărătură. Dar să te trezești cu unul îmbrăcat în curul gol, în timp ce tu ești cu doamna și ăla micu la cumpărături, cum e?

Alo, nu e ficțiune, nu e minciună, e pe bune, pentru că un amic de grabă regizor cu sapuniera din dotare ne-a pus niște imagini pe Feisbuci de ne-a dus cu gândul la Splendoare în iarbă.

De data asta cetățeanul gol pușcă a intrat în magazin ca și cum ar fi fost un gest sublim. Atâta doar că la noi la Nord la Caransebeș, încă nu s-au  deschis magazinele pentru nudiști.

În cele din urmă, polițiștii s-au autosesizat din postarea amicului și l-au căutat și găsit pe nea sculă liberă la soare. Nici n-a fost greu de depistat. Polițiștii au primit pontu de la ăia mici, „Nenea polițistu, un nene în cucu gol a luat-o pe-a ici”.

Polițiștii l-au identificat pe om, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Caransebeș. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Exhibiționism la cote înalte pe scara Celsius. Și nici prostia nu doare pe căldura asta…

Citeste si:  Accident între Căvăran și Sacu.

Sergiu Taban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *