Condiții de intrare și tranzit în landul Tirol/Austria- În cazul nerespectării măsurilor pot fi aplicate sancțiuni de până la 1450 Euro

Condiții de intrare și tranzit în landul Tirol/Austria. Persoanele care se află în landul Tirol, cu excepția celor din districtul Lienz, a municipalitatea Jungholz și a văii Riss din municipiul Vomp și Eben am Achensee, pot depăși limitele zonei epidemice numai dacă prezintă un rezultat negativ al unui test pentru SARS-CoV-2 test biologic molecular (PCR) sau antigen, care să nu fie mai vechi de 48 de ore.

Măsura nu se aplică:

-copiilor cu vârsta de până la zece ani;

– în cazul în care trebuie evitată o situație de pericolul imediat pentru viață și bunuri;

– organelor serviciului de securitate publică, precum și serviciilor de salvare și pompieri;

– traficului de marfă;

– persoanelor aflate în tranzit fără oprire. Acestea trebuie să prezinte documente justificative care să asigure intrarea în statul/localitatea de destinație: domiciliu / rezidență / drept de ședere / contract de muncă / orice altă dovadă a necesității intrării, de exemplu adeverință de tratament medical imperios necesar, de studii etc.

Măsurile se aplică inclusiv navetiștilor.

Atenție! Autoritățile austriece efectuează controale stricte la frontieră și în limitele epidemiologice ale landului Tirol. În cazul nerespectării măsurilor pot fi aplicate sancțiuni de până la 1450 Euro, ne informează Ambasada României în Republica Austria.

Citeste si:  ANUNT LICITATIE CONCESIUNE 1903mp BĂILE HERCULANE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *