Polițiștii cărășeni au salvat de la îngheț un bărbat dat dispărut de soție

Polițiștii cărășeni au salvat de la îngheț un bărbat dat dispărut. Bărbat plecat ieri din județul Timiș, găsit în această dimineață de polițiștii cărășeni pe un drum forestier din zona Oțelu Roșu

„În această dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au găsit pe un drum forestier de la limita cu județul Timiș, un bărbat de 71 de ani, a cărui dispariție fusese sesizată azi-noapte, în jurul orei 03.00.

Ieri, la ora 15.00, bărbatul de 71 de ani a plecat cu autoturismul personal din Luncanii de Jos, județul Timiș și nu a mai ajuns la domiciliul din Oțelu Roșu, soția acestuia alertând organele de poliție despre faptul că nu mai reușește să ia legătura cu el”, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii cărășeni, cu sprijinul colegilor din Timiș au demarat operațiunile de căutare, bărbatul fiind găsit în această dimineață, la limita dintre județe, blocat cu autoturismul pe un drum forestier neamenajat, acoperit cu zăpadă.

Acesta a fost preluat de polițiști, în siguranță și condus la cea mai apropiată unitate medicală pentru asistență de specialitate, starea sa de sănătate fiind bună, fără a prezenta urme de violență sau vătămări.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă temeinic despre condițiile meteo și starea drumurilor. Chiar și drumurile cunoscute, pot fi imprevizibile pe timp de iarnă!

Asigurați-vă că aveți suficient carburant, apă, haine groase și baterie la telefon, în cazul în care rămâneți blocați cu mașina. Apelați SNUAU 112 pentru a solicita sprijinul echipajelor de intervenție.

Citeste si:  Misiuni și intervenții ale pompierilor militari cărășeni.7 intervenții pentru stingerea unor incendii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *