(e)Romeo Dunca: „Ce folos că în Parlament nu, dacă în teritoriu da… Dle Tomac, faceți curățenie în propriul partid”

PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat!”, susține liberalul Romeo Dunca, președintele Consililui Județean Caraș-Severin atrăgând însă atenția că „nu toți cei din acest partid sunt. Aici la noi, PMP -ul face alianțe și cu stânga dacă acestea rezolvă interesele dlui Ionuț Popovici. Analizați situația alianțelor pentru majorități în consiliile locale din comunele Carașului și veți vedea”.

Președintele forului județean din Caraș-Severin susține că „în 2016 PMP a făcut o alianță rușinoasă în Consiliul Județean Caraș-Severin în urma căreia PSD-ul lui Mocioalcă, prin Silviu Hurduzeu, a ajuns la putere.

În acest fel, jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid.

Mocioalcă a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția Județeană de Drumuri, via Bejeriță, Știka și firmele de sub influența lor, iar PMP-ul, prin Ionuț Popovici a făcut regulile la DGASPC.
În acest fel, această direcție a ajuns să adăpostească persoane care nu au nici o treabă cu protecția socială încasând salarii nemeritate.
Persoanele asistate, prin scheme de hoție nerușinată au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat, până la 6000 eur/ asistat. Trist e că o mare parte din sume nu au servit persoana asistată, ci doar asocierea canceroasă gestionată de reprezentantul PMP.

Din acest motiv dle Tormac, deși m-ați convins că dumnevoastră și marea majoritate a PMP-ului sunteți persoane oneste, puteți face astfel de afirmații numai după ce vă faceți curățenie în propriul partid. Ce folos că în Parlament nu, dacă în teritoriu da….”, mai precizează Romeo Dunca, făcând referire la o declarație de președintelui PMP, Eugen Tomac, în care acesta susținea că Mișcarea Populară este singurul partid care timp de patru ani nu a făcut nicio înțelegere cu PSD, în Parlament.

Citeste si:  Oprit cu plasa de cuie, iată au găsit polițiștii în mașină

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *