(e)Silviu Hurduzeu: „La noi în județ, nu se testează mai nimic!”

Candidatul PSD Caraș-Severin pentru Camera Deputaților, Silviu Hurduzeu afirmă că liberalii refuză testarea gratuită și în masă a populației, fapt care a dus la o adevărată „politică a crimei de stat”.

 

„PNL nu a ridicat niciun deget pentru a asigura testare gratuită și în masă. În puținele locuri în care autoritățile locale și-ar fi permis să demareze un astfel de proces, guvernul a acționat prin blocaje.

 

Apoi, pentru că românii erau dornici de a se testa, pentru a-i proteja pe cei dragi, liberalii s-au chinuit prin toate mijloacele posibile să interzică testele rapide, deși unele dintre ele au fost recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății. Totul pentru a ascunde oamenilor că pandemia a fost scăpată de sub control.

 

La noi în județ, nu se testează mai nimic. Doar cazurile grave sunt testate. Restul simptomelor ușoare sunt ignorate. Pentru că cei care conduc Caraș-Severinul se încăpățânează să-i facă pe plac lui Orban.

 

Este o crimă de proporții naționale care se vede în numărul bolnavilor, în rata accentuată de decese și în așezarea bolnavilor pe paturi improvizate în spitalele din toată țara.

 

Această politică a crimei de stat trebuie să fie oprită pe 6 decembrie.

 

Singura soluție este să ieșim la vot și să-i trimitem pe liberali acasă. Altfel, dezastrul va fi total”, declară Silviu Hurduzeu.

Citeste si:  Accident mortal pe DN6. FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *